Privacy Statement

U wordt vriendelijk verzocht het privacy statement zorgvuldig door te lezen.

Het openen, doorbladeren en/of het downloaden van informatie van deze website, betekent dat u akkoord gaat met de hierna omschreven gebruiksvoorwaarden.

1. Gebruik van deze website

Tijdens uw bezoek aan de website van DZ Food4All (DF4ALL), kan DF4ALL persoonsgegevens over u verzamelen, zowel direct als indirect. DF4ALL zal deze persoonsgegevens uitsluitend aanwenden voor de in dit privacy statement omschreven doeleinden. Tevens stellen wij alles in het werk om de verzamelde persoonsgegevens te beschermen. Dit privacy statement bevat informatie over de doeleinden die DF4ALL bij de verwerking van persoonsgegevens nastreeft.

2. Doeleinden van gegevensverwerking

DF4ALL verzamelt en verwerkt gegevens over klanten en bezoekers van haar websites ten behoeve van haar bedrijfsvoering, om producten en diensten onder de aandacht te brengen en beschikbaar te stellen die voor u van belang kunnen zijn en om webstatistieken te ontwikkelen. De door u verstrekte informatie kan worden gebruikt om zo nodig contact met u op te nemen.

3. Aansprakelijkheid

In geen geval is DF4ALL, zijn functionarissen, werknemers of vertegenwoordigers  aansprakelijk voor verlies, schade of kosten die voortvloeien uit het gebruik van www.dzfood4all.nl. Dit geldt ook voor defecten, virussen en andere onvolkomenheden. En voor het oneigenlijk gebruiken, wijzigen en vernietigen van informatie.

4. Intellectueel eigendom

DF4ALL heeft auteursrechten, beeldrechten en merkrechten van deze website. Zoals teksten, ontwerpen, foto's, grafisch materiaal en logo's. Het is niet toegestaan om de inhoud en vormgeving van deze website zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van DF4ALL te reproduceren, bewerken, distribueren of openbaar te maken. Dit geldt niet voor downloaden en printen voor niet-commerciële, informatieve en persoonlijke doelen. 

5. Wijzigingen privacy statement

DF4ALL behoudt zich het recht om eventuele wijzigingen in dit privacy statement met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. Het is daarom raadzaam om deze privacy statement regelmatig te raadplegen zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

6. Vragen

Bij vragen over dit privacy statement, kunt u contact opnemen met:

DZ Food4All
info@dzfood4all.nl

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, bool given in /home/rawaa/domains/dzcatering.nl/public_html/system/library/log.php on line 14