Bezorginformatie

DZ Food4All levert alle bestellingen zelf af op uw locatie. Op deze manier kunnen wij de versheid en de kwaliteit van de producten garanderen.

Tijdstip afleveren bestellingen
Wij werken met verse etenswaren. Om te zorgen dat deze zo optimaal mogelijk geleverd worden, kunt u bij het afrekenen van uw bestelling de exacte leverdatum en het gewenste tijdstip doorgeven. Dit om te zorgen dat uw catering exact op het juiste moment zal arriveren en u gegarandeerd bent van een heerlijke catering.

Hoe worden bezorgkosten en/of afhaalkosten berekend?
De prijzen die in deze webshop vermeldt staan, zijn standaard exclusief bezorging. Alle leveringen worden begeleid met bezorgkosten.
Bij DZ Food4All berekenen de bezorgkosten op basis van het aantal kilometers.

Retouren materialen
Mocht uw bestelling inclusief borden, bestek en andere materialen zijn, welke weer opgehaald moeten worden, dan kunt u deze afhaalopdracht door een op u gewenste datum en tijdstip inplannen bij het afronden van u bestelling.

Advies op maat?
Heeft u specifieke wensen m.b.t. het bezorgen of afhalen van uw bestelling? Dit kunt u tijdens het afronden van uw bestelling aangeven. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om uw wensen kenbaar te maken via T. 06 - 19 44 69 18 of E. info@dzfood4all.nl
Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, bool given in /home/rawaa/domains/dzcatering.nl/public_html/system/library/log.php on line 14